Selskaber

 

 

Har du en fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup, begravelse eller bare lyst til at invitere nogle mennesker. Så vil vi gerne hjælpe.

I restauranten har vi plads til 46 personer. Mindre selskaber kan være til privat i den ene side. Ønskes restaurant helt privat, uanset antal, er det også noget vi kan finde ud af.

Har du et sted festen skal holdes, er det også noget vi kan klare.

 

Her under kan du se nogle forslag til selskabsmad. (maj som udgangspunkt)

 

Julebuffet 2017

 

Stegte sild med æg mimose, kapers og rødløg.

Gravad torsk med grønkålssalat og æbler.

Speltkernesalat med selleri, porre og tranebær.

Rødbedesalat med feta, hvidløg og blåbær-vinagrette

Skiver af kalveculotte med svampe a la creme.

Grøntsagstærte med jordskokker og gedeost.

Glaseret nakkefilet med julekrydderier og rødkålssalat med figner.

Hvedebrød med spelt, maltboller med mørkt øl og hjemmerørt smør med citron.

Rismousse med kirsebærcoulis, ristede mandler og mandelflager med kirsebær.

299,- (pris i restauranten er 359,-)

Vesterhavsost, Gule Christian og Blå kornblomst med syltede nødder, oliven og chutney.

89,-

Alle priser er pr. couvert ved minimum bestilling af 10 couverter og ved afhentning på Fredericiagade 78.

Al service returneres i rengjort tilstand senest tre dage efter afhentning. Hvis ikke andet aftales.

 

Brunch-buffet:

Yogurtmousse med rugknas

Frugtsalat vendt i sirup

To slags ost med syltede nødder og figner

Salat af varmrøget laks med fennikel

Pocheret æg med hollandaise

Syltede nye kartofler med grillet pølse og tomat kompot

Tomatsalat med mozzarella og spegeskinke

Blandet salat med sorte linser

Hvede- og rugbrød

Smør og marmelade

Dobbelt chokoladekage med mousse og syltet frugt.

 

250,- pr couvert.(pris i huset)

 

Frokost/Aften-buffet:

Råmarineret torsk med lakrids og syltet blomkål
Salat af varm røget laks med fennikel
Blandet salat med linser
Kålsalat med syltede rødløg
Balsamicodressing
-
Langtidsstegt nakkefilet glaseret med sennep og honning
Stegt kalveculotte med hvidløg og urter
Syrlig kartoffelsalat
Marinerede nye grøntsager
Provencalske tomat og løgtærter (lidt som pizza’er)
-
Dobbelt chokoladekage med mousse og marineret frugt.

 

359,- pr couvert.(Pris i huset)

 

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013