Om os

 

Et biom = Et økologisk levefællesskab, område med plante- og dyrearter, der har særlige bygningstræk, livsprocesser eller adfærdsmønstre, fx ørken, tundra, savanne eller tropisk regnskov. Tiden er inde til at hive økologi ud af støvede helsekostforretninger og cafeer, og gøre op med opfattelsen af økologi som vegetarisk og langhåret. Med et glimt i øjet kalder personerne bag Biom, Brian Johansen og Søren Hansen, filosofien for ”korthåret økologi”. Ambitionen er at bringe økologien helt frem på den moderne restaurantscene.

 

I Restaurant Biom serveres mad med stærke holdninger til smag og kvalitet. Det betyder et varieret menukort med moderne dansk mad, hvor der er en sammenhæng mellem økologi og gastronomi. I køkkenet arbejder vi udelukkende med økologisk dyrkede råvarer, hvilket gør menukortet mere sæsonbestemt end på restauranter med konventionelle råvarer, men udvalget af økologisk kød, grønt, ost, øl, vin og sodavand er efterhånden meget stort. De fleste økologiske producenter har en holdn­ing til mad og kvalitet. De har en faglig stolthed, og de har truffet et valg. Lige netop dette er også Biom’s egen indfaldsvinkel.

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013