Aftenmenu (frem til d. 15. oktober)

17.30. – 22.00.

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Salat med spidskål, figner og gedeost.

 

Blæksprutte med blomkål og rødløg.

 

Syltet unghane med majs og brunet smør.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Stegt knurhane med grønne bønner, fennikel og flødesauce.

 

Glaseret lammeskank med brændte løg og dampede porre.

 

Oksenyresteg med bagt selleri, blå kartofler og rødvinsauce.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 

Dessert med honning, melon og jernurt.

 

Æblekage med yoghurtis.

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013