Aftenmenu

17.30. – 22.00.

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Dampet pighvar med beder og syltet blomkål.

 

Røget filet af gris med grillet selleri og æggeblomme.

 

Salat af skorzonerrødder, spinat, hytteost og grønne tomater.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Kalv på to måder med hvidløgspure, bagte løg og rødvinssauce.

 

Stegt skærising med dampet porre, jordskokkompot og skum.

 

Variation af unghane med spidskål og kartofler i bouillon.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 
Citrusdessert med tykmælkssorbet og marengs.
 
Vaniljeparfait og chokolademousse med hindbærknas.  

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013