Aftenmenu (frem til d. 6. april)

17.30. – 22.00.

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Stenbiderrogn med kartoffelblinis, creme fraiche og rødløg.

 

Sprængt kalvetunge med kapers, sort mayonnaise og peberrodssne.

 

Farvede gulerødder med friskost og mandler.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Stegt sandart på kålroulade med rapini og bouillon.

 

Glaseret okseskank med selleripure, gratineret skorzonerrod og rødvinssauce.

 

To slags gris på grønne linser med brændte løg og anissauce.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 

Creme brûlée med havtornsorbet og maltcrumble.

 

Dessert med kokos, kandiserede græskar og mandarin.

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013