Aftenmenu (frem til d. 1. juni)

17.30. – 22.00.

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Blomkålssuppe med dampet ising og mandler.

 

Salat af søde kartofler med tahin, mild gedeostecreme og chili.

 

Lardo med porre, fermenterede hvidløg og æggeblomme.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Grillet oksenyretapper syltede nye kartofler og forårsløg.

 

Stegt knurhane med risotto, courgette og tomatskum.

 

Gris på to måder med asparges og stegt spidskål.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 

Hvid chokolademousse med blåbær og kærnemælkssorbet.

 

Gratinerede rabarber med marcipan og vaniljeis.

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013