Aftenmenu

17.30 – 22.00

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Marineret laks med fennikel og friskost

 

Terrin af gris med grønkål, rødløg og tranebær

 

Rødbede carpaccio med gedeost og blåbær

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Stegt vildand med selleripure, stegt kartoffel og rødkål

 

Bagt torsk med linser, jordskokker og rosenkål

 

Kalvetyndstegsfilet med gulerod, blå kartofler og persillerødder

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture

 

Kaffedessert med chokolade og whiskey

 

Årets juledessert med ris og kirsebær

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013