Aftenmenu (frem til d. 21. december)

17.30. – 22.00.

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Citron marineret rødspætte med brændt blomkål og rug.

 

Glaseret brystflæsk og kæbe med rødbede og sennep.

 

Saltbagt persillerod og stegt pære med hasselnøddepesto.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Skindstegt sandart med kålroulade, bulgur og peberrodscreme.

 

Braiseret okseskank med flødekartoffel, sauterede porre og rødvinssauce.

 

Stegt vildand med rødkål, ”æbleskive” og æblesauce.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 

Årets risdessert med kirsebær og mandler.

 

Krydderkage med dadler, clementin og glöggis.

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013