Aftenmenu (fra d. 24 oktober til d. 24. november)

17.30 – 22.00

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Klar jordskokkesuppe med stegt kammusling og æble.

 

Kålsalat med andeconfit, valnødder og balsamico.

 

Ravioli med ricotta, græskar og hasselnødder.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Braiseret fasan med kartoffelmos, persillerødder og skysauce.

 

Skindstegt sandart med bønnepure, rosenkål og hvidvinssauce.

 

Stegt kalvetyndstegsfilet med farseret porre, pom. Anna og rødvinssauce.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 

Gulerodsdessert med mascarponemousse og krydderkage.

 

Pæredessert med chokolade og vaniljeis.

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013