Aftenmenu (frem til d. 14. oktober)

17.30 – 22.00

 

2 retters menu: Forret og hovedret eller hovedret og dessert.

340,-

2 retter med 2 glas vin.

500,-

3 retters menu: Forret, hovedret og dessert.

415,-

3 retters menu med 3 glas vin

655,-

4 retters menu: Forret, forret, hovedret og dessert. (tilkøb af ost, 100,-)

485,-

4 retter med 4 glas vin

780,-

   
   

 

 

Forretter (120,-)

 

Kanin med selleripure, æbler og ristede hasselnødder.

 

Stegt havtaske med kartoffelpure, syltede rødløg og vilde ris.

 

Bagte skorzonerrødder med vesterhavsost, æggeblomme og marengs.

 

 

 

Hovedretter (250,-)

 

Vegetar – grønt – stegt – dampet – bagt. (ikke vegansk)

 

Bovsteg af gris med linser, broccoli og gulerodsbouillon.

 

Variation af ged med stegt spidskål, glaserede skalotteløg og  syltede kartofler.

 

Bagt torsk med blæksprutte, auberginekompot og bønnebouillon.

 

 

 

Desserter (110,-, ost 125,-)

 

Ostetallerken med garniture.

 

Abrikos tarte tartin med vaniljeis.

 

Kardemommemousse med blommeknas og is.

 

 

Reserver bord her

 

Mød os på Facebook

 

Her bor vi

 

Altero Design 2013